Raggmunk med fläsk

Kvällens middag är en underbart god husmansrätt där smaker och texturer möts. Raggmunkarna steks tills de är gyllenbruna och lagom krispiga och serveras med knaperstekt fläsk och sötsyrlig lingonsylt som lyfter rätten ytterligare. Smaklig måltid!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2023

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3229 KJ / 772 kCal
Fett42.6 g
Salt3.85 g
Kolhydrater69.4 g
Protein24.6 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
112 stVäldigt stora portioner! Jag gjorde halv sats och det räckte gott och väl till 3 personer.
Anette
Bra recept, men tillagningstiden är lite optimistisk. Tar längre om man ska grädda och steka allt.
Annika
Varför ska jag ställa ugnen på 125 grader?
Kerstin
Hej Kerstin! Ugnen används för att hålla fläsket och raggmunken varm under stekningen. Det tar ju en stund att steka allting. Hälsningar Niclas
ICA-köket