Raggmunk är en tidlös klassiker som är lika god i dag som för över 100 år sedan. Du grovriver potatis och blandar ner den i en pannkakssmet. Stek smeten i smör i omgångar och håll de färdiga raggmunkarna varma i ugnen tills det är dags att slå sig ner till bords. Servera med stekt bacon och råkostmix blandat med lingonsylt. Huuuur gott?!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
23 2021
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck. Välj laktosfritt smör eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt margarin eller välj olja.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Andrea
2021-09-15Babba är god😄
Christofer
2021-09-09I förp råkostsallad? Seriöst😅
Gunilla
2021-06-10Går det att frysa in?