Ta tillvara vårens rabarber och koka en ljuvlig söt och syrlig rabarbermarmelad med smak av vanilj. Passar utmärkt till sconesen, på pannkakan och gröten eller till ostbrickan.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2022
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per dl.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt och supergott!
Maria
2022-07-13Följde detta recept och fick höra att det var den godaste marmeladen min sambo smakat och ja, det var ljuvligt gott!
Marie
2022-07-04Varför håller den bara en månad trots syltsocker? I andra recept stått det att marmeladen håller minst 1 år dessutom i rumstemperatur om man använder syltsocker.
Annica
2022-06-20Hej Annica! Marmeladen kan hålla länge, så länge man har använt väl rengjorda burkar och haft god hygien vid tillagning. Vi har förtydligat att en öppnad burk håller i ca 1 månad i kylskåp. Hoppas att du gillar marmeladen! 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-06-23