Ett snabblagat recept på god och söt ingefärsrabarber. Du gör marmeladen av rabarber, syltsocker och riven ingefära. Underbart gott att servera till ost, knäckebröd, kex eller som fyllning i bakverk!
Ingredienser
5 dl
500
g
rabarber
225
g
syltsocker (225 g motsvarar ca 2 1/2 dl)
2
tsk
färsk, riven ingefära
Gör så här
Tips
Också gott i. Byt ut ingefäran mot till exempel: 1 vaniljstång. 1 kanelstång. 1 tsk stötta kardemummakärnor
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
7
1 st
Kommentar
Linnea
2020-07-12
Hur mucket vatten ska de vara?
Redaktionen ICAse
2020-07-13
Hej Linnea! Det ska inte vara vatten i, bara rabarber, syltsocker och ingefära. Lycka till med marmeladkoket! Hälsningar Elina
Kommentar
Linnea
2020-07-12Hur mucket vatten ska de vara?
Redaktionen ICAse
2020-07-13Hej Linnea! Det ska inte vara vatten i, bara rabarber, syltsocker och ingefära. Lycka till med marmeladkoket! Hälsningar Elina