Quorn är egentligen ett svampprotein, som med rätt smaksättning blir förvillande lik vilken kötträtt som helst. Ett bra alternativ till den som inte äter kött eller bara vill ha en köttfri dag emellanåt.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2003
Läs noga ingrediensförteckningen på quornförpackningen, innehåller ägg, mjölkprotein och gluten.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Michael
2/11/2020Torskrygg
Helena
3/7/2018tänkte prova detta i dag. Men tänker ni vitt eller rött vin?
Redaktionen ICAse
3/8/2018Hej Helena, Du kan välja vilket vin du vill. Rött vin ger en djupare smak och mörkare färg. Hälsningar Ulrika
Ermin
11/2/2017Chilli gryta utan chili
Redaktionen ICAse
11/3/2017Hej Ermin! Ja det kan kännas lite märkligt :) men i pepparmixen ingår cayennepeppar och chilipeppar. Men gillar du mer hetta så tillsätt din favorit chili. Lycka till. Hälsningar Ulrika