Quinoasallad med betor, fetaost och oregano

Betyg 4.3 av 5.
18 personer har röstat
4
Quinoasallad med betor, fetaost och oregano

En skål innehållande mängder av smak som alla kompletterar varandra utmärkt. Söta rödbetor, salt fetaost, milda bönor, syrlig rödlök och krispiga ärtskott för extra fräschör!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2021

Quinoasallad med betor, fetaost och oregano

Ingredienser

4 portioner
4 port röd quinoa
500 g förkokta rödbetor
1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
1/2 kruka oregano
2 msk olivolja
salt
peppar
1 rödlök
1/2 msk rödvinsvinäger
300 g fetaost
100 g ärtskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Inspirerende recept! Bra variation färg- smak- och näringsmäsdigt!

Ingrid

2021-07-05

Ett helt onödigt recept...

Birgitta

2021-06-02

Toppen! Kokade quinoan med en halv buljongtärning så smakar det gott gott!

Miriam

2020-06-29

Näringsvärde per portion

Energi2381 KJ / 569 kCal
Fett27 g
Salt3.7 g
Kolhydrater50 g
Protein25 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bresaola med rödbetor och fetaost
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quornfilé med quinoasallad och avokadoyoghurt
Betyg 3.6 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med rödbetstabbouleh
Betyg 4.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad fläskfilé späckad med merguez
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med oströra och rödbetor
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga