Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa

Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa är perfekt söndagsmat. Färsk dill och dillfrön ger köttet mustig smak och rödbetorna blandas med lök och quinoa till matig sallad. Pepparrotsdressing gjord på smetana, färsk pepparrot och dijonsenap förhöjer smaken på den dillstekta lammrostbiffen.

Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa

Ingredienser

4 portioner
6 normalstora rödbetor (6 motsvarar ca 500 g)
1 silverlök
4 port quinoa eller couscous
1 romansallad
salt
svartpeppar

Lammrostbiff

1 kruka dill
1 msk dillfrö
ca 600 g lammrostbiff
2 msk olivolja
salt
svartpeppar

Pepparrotsdressing

2 msk riven färsk pepparrot
2 dl smetana
2 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3131 KJ / 748 kCal
Fett38.1 g
Kolhydrater24.8 g
Protein46.6 g

Testa liknande recept

Quinoaburgare med avokado och grillad paprika
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citron- och rosmarinlamm med tagliatelle
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grymt god gröt
Betyg 2.6 av 5.
177 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Quinoa- och fröknäcke
Betyg 4.3 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tabbouleh med quinoa
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quinoa med blåbär och mandlar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga