Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa
Dillstekt lammrostbiff med rödbetsquinoa är perfekt söndagsmat. Färsk dill och dillfrön ger köttet mustig smak och rödbetorna blandas med lök och quinoa till matig sallad. Pepparrotsdressing gjord på smetana, färsk pepparrot och dijonsenap förhöjer smaken på den dillstekta lammrostbiffen.
Ingredienser
4 portioner
6 normalstora rödbetor (6 motsvarar ca 500 g)
1 silverlök
4 port quinoa eller couscous
1 romansallad
salt
svartpeppar
Lammrostbiff
1 kruka dill
1 msk dillfrö
ca 600 g lammrostbiff
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
Pepparrotsdressing
2 msk riven färsk pepparrot
2 dl smetana
2 tsk dijonsenap
salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3131 KJ / 748 kCal
Fett38.1 g
Kolhydrater24.8 g
Protein46.6 g
Kommentarer