Quinoasallad med betor, fetaost och oregano

Betyg 4.4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Quinoasallad med betor, fetaost och oregano

En skål innehållande mängder av smak som alla kompletterar varandra utmärkt. Söta rödbetor, salt fetaost, milda bönor, syrlig rödlök och krispiga ärtskott för extra fräschör!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2021

Quinoasallad med betor, fetaost och oregano

Ingredienser

4 portioner
4 port röd quinoa
500 g förkokta rödbetor
1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
1/2 kruka oregano
2 msk olivolja
salt
peppar
1 rödlök
1/2 msk rödvinsvinäger
300 g fetaost
100 g ärtskott

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Inspirerende recept! Bra variation färg- smak- och näringsmäsdigt!

    Ingrid

  • Ett helt onödigt recept...

    Birgitta

  • Toppen! Kokade quinoan med en halv buljongtärning så smakar det gott gott!

    Miriam

Näringsvärde per portion

Energi2381 KJ / 569 kCal
Fett27 g
Salt3.7 g
Kolhydrater50 g
Protein25 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Bresaola med rödbetor och fetaost
    Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koka quinoa
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lax med rödbetstabbouleh
    Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling med oströra och rödbetor
    Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad