Krämig tagliolini med pancetta och persilja
Fantastiskt välsmakande och snabblagad pastarätt där krämig tagliolini med pancetta smakas av med persilja. Pancettan steks knaprig i en het panna innan crème fraiche adderas för konsistensens skull. Blanda ihop med den nykokta pastan tillsammans med persilja och servera med mangold. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2015
Ingredienser
För alla
Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och smaksätt med senap, vitt vin och lök.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Bra recept, enkelt att tillaga!
Christine
2015-08-18