Krämig pancettapasta med getost och paprika

Betyg 3.5 av 5.
48 personer har röstat
0
Krämig pancettapasta med getost och paprika

Gillar du smaken av getost, honung och rosmarin så är det här receptet för dig. Pastasåsen får du genom att blanda stekt pancetta och paprika med crème fraiche. Den lyxiga, krämiga och lite söta smaken är en ljuvlig kombination med sältan från pancettan. Servera såsen med tagliolini och sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2016

Krämig pancettapasta med getost och paprika

Ingredienser

2 portioner
2 port tagliolini
1 röd paprika
160 g pancetta
1 tsk olja
1 1/2 dl crème fraiche (getost, honung & rosmarin)
1 dl mjölk
1/2 tsk rosmarin
60 g strimlade soltorkade tomater
peppar
1/2 påse machésallad (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
48 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3504 KJ / 838 kCal
Fett55 g
Salt4.23 g
Kolhydrater59 g
Protein24 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Krämig tagliolini med pancetta och persilja
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pyttipanna med pancetta
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pancettapasta med oliver och ruccola
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrisflarn
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carbonara på pancetta
Betyg 3.4 av 5.
39 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza bianco med kantareller, pancetta och rosmarin
Betyg 3.9 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga