Pyttipanna med pancetta

Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pyttipanna med pancetta

Snabbmat på ett lite lyxigare sätt. Med denna pyttipanna där du adderar pancetta, ägg och crème fraiche får du en balanserad rätt med det där lilla extra. Garnera med färsk persilja och servera med en grön sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2017

Pyttipanna med pancetta

Ingredienser

2 portioner
160 g pancetta
500 g vegetarisk pytt
1/2 tsk olja
salt
peppar
2 ägg
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1 dl lätt crème fraiche paprika & chili
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Blev jättegott! Över förväntan.

    Sara

Näringsvärde per portion

Energi2223 KJ / 532 kCal
Fett33 g
Salt4.7 g
Kolhydrater28 g
Protein27 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Pancettapasta med oliver och ruccola
    Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Carbonara på pancetta
    Betyg 3.3 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad