Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Pytt i panna med couscous och bönor

Ett briljant recept på vegetarisk pytt i panna med flera spännande tillbehör. Blanda couscous med stekt zucchini i olika färger, kidneybönor och rödlök. Servera pytt i pannan med avokado, chutney, rostade nötter och aprikoser. Ät, njut och bli mätt!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 1996
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka upp buljongen i en kastrull. Tillsätt couscousen och låt stå ca 5 minuter med locket på.
  2. Skär alla grönsaker i små bitar och fräs dem mjuka i lite olivolja.
  3. Blanda ner bönor och couscous mot slutet, detta behöver endast värmas upp. Smaka av pytten med salt och peppar.
  4. Servera med avokado, chutney, rostade nötter och strimlade aprikoser.

För alla

Fri från ägg, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri cous cous.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
  • 4 dl couscous
  • 1 gul zucchini (à 300 g)
  • 1 grön zucchini (à 300 g)
  • 2 rödlökar
  • 1 - 1 1/2 msk olivolja
  • 1 burk röda, väl avrunna kidneybönor (à 400 g)
  • salt
  • nymalen svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1862 kJ / 445 kCal

Klimatguide

0 - 0,7 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer