Pytt i panna med couscous och bönor

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
1Klimatsmart
Pytt i panna med couscous och bönor

Ett briljant recept på vegetarisk pytt i panna med flera spännande tillbehör. Blanda couscous med stekt zucchini i olika färger, kidneybönor och rödlök. Servera pytt i pannan med avokado, chutney, rostade nötter och aprikoser. Ät, njut och bli mätt!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1996

Pytt i panna med couscous och bönor

Ingredienser

4 portioner
4 dl grönsaksbuljong (fond eller tärning och vatten)
4 dl couscous (gärna fullkorn)
1 gul zucchini (à 300 g)
1 grön zucchini (à 300 g)
2 rödlökar
1 - 1 1/2 msk olivolja
1 burk röda, väl avrunna kidneybönor (à 400 g)
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

God, snabb rätt.

Emelie

2009-11-21

Näringsvärde per portion

Energi1862 KJ / 445 kCal
Fett6.2 g
Salt1.75 g
Kolhydrater73.8 g
Protein16.5 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Grillad lax med ärtpuré
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotlettstek med äppelcidersås och couscoussallad
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pasta med bön- och tomatsås och mozzarella
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Zucchinibiffar med rostad potatis och romescosås
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous (grundrecept)
Betyg 3.5 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tikka masala med zucchini och champinjoner
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga