Pytt i panna med couscous och bönor

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Pytt i panna med couscous och bönor

Ett briljant recept på vegetarisk pytt i panna med flera spännande tillbehör. Blanda couscous med stekt zucchini i olika färger, kidneybönor och rödlök. Servera pytt i pannan med avokado, chutney, rostade nötter och aprikoser. Ät, njut och bli mätt!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 dl grönsaksbuljong (fond eller tärning och vatten)
4 dl couscous (gärna fullkorn)
1 gul zucchini (à 300 g)
1 grön zucchini (à 300 g)
2 rödlökar
1 - 1 1/2 msk olivolja
1 burk röda, väl avrunna kidneybönor (à 400 g)
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • God, snabb rätt.

    Emelie

Näringsvärde per portion

Energi1862 KJ / 445 kCal
Fett6.2 g
Salt1.75 g
Kolhydrater73.8 g
Protein16.5 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Couscous (grundrecept)
    Betyg 3.7 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad