Puttanesca med torrsaltat bacon och oliver

Puttanescan får sin underbara smak från sardeller, kapris, vitlök, tomater och oliver. Pastan låter du koka tills den är al dente. Servera den sedan med såsen och toppa med hackad persilja.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2021

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2724 KJ / 653 kCal
Fett34 g
Salt2.78 g
Kolhydrater59 g
Protein24 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
2 stTycker inte sardeller är gott i denna rätt!
Lena
Snabbt, enkelt och smakfullt! Kanske mer grönsaker kan gå bra också!
Helen