Stá Spiritos sallad
![Stá Spiritos sallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32335/cf_259/stá_spiritos_sallad.jpg)
En fräsch och härlig medelhavsinspirerad sallad. Stá Spiritos salladen passar utmärkt att servera en varm sommardag som en uppfriskande lunch. Gott, krispigt och enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
![Stá Spiritos sallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32335/cf_259/stá_spiritos_sallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 salladshuvud av kraftigare sort, t ex roman
300 g pecorinoost eller annan fårost
1 burk sardeller (à 55 g)
4 stora tomater
1 burk kapris gärna stora (à ca 200 g)
svarta oliver
olivolja
För alla
Fri från gluten och ägg. Välj bröd till som passar ev allergi.
Gör mjölkfri: välj mjölkfri ost, tofu eller kokt fänkål i stället för pecorino.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer