Rostad schalottenlök med soltorkade tomater och bacon
![Rostad schalottenlök med soltorkade tomater och bacon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15659/cf_259/rostad_schalottenlok_med_soltorkade_tomater_och_bacon.jpg)
Dessa mumsiga rostade schalottenlökar är ett underbart lyxigt tillbehör. Tillaga de goda lökarna i ugn toppade med soltorkade tomater i bit och ett kors gjort av bacon samt sardell. Servera ihop med färskt bröd, sallad och ett gott öl.
![Rostad schalottenlök med soltorkade tomater och bacon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_15659/cf_259/rostad_schalottenlok_med_soltorkade_tomater_och_bacon.jpg)
Ingredienser
4 portioner
12 medelstora schalottenlökar
6 skivor bacon
6 raka sardeller
4 soltorkade tomater i olja
2 msk oliv- eller rapsolja
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1180 KJ / 280 kCal
Fett18 g
Kommentar
Det var lätt att laga och en lyxig tillbehör till grillen.
Mitra
2024-07-22