En len pumpasoppa med curry och kokosmjölk blir fantastiskt smakrik. Butternutpumpan, ingefäran och curryn gifter sig fint ihop. Servera soppan sedan med ljummet naanbröd och strimlade sockerärtor med persilja.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Elsie
10/26/2020Varför ska man sätta på ugnen?
Redaktionen ICAse
10/27/2020Hej Elsie! Ugnen är till för att värma naanbröden i steg 5. Hoppas du gillar soppan. Hälsningar Ulrika
Therese
1/16/2018Visst har ni missat att ta med att soppan ska mixas?
Redaktionen ICAse
1/19/2018Hej Therese! Visst hade vi missat det! Ber om ursäkt. Hälsningar Michelle
Cecilia
1/8/2018Helt ok soppa. Mixade den innan jag lade i ärtor och persilja, blev krämig.