Saffran förknippas ofta med högtider, men är en strålande krydda när man vill sätta guldkant på vardagen! Här sätter den smak och färg på en härlig vegetarisk curry med pumpa, kokosmjölk och svarta bönor.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Receptet kommer från kokboken Vegansk streetfood av Lamyai Vozzie och Aidah Samphani.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
halvera koktiden för pumpan
Siv
2022-03-17Jättegott!! Perfekt recept att bjuda på till veganer/laktos- / gluten-intoleranta 👌🏼💖💫
Charlotte
2022-02-05Såå himla gott! Ska absolut göra igen.
Eva-lena
2021-09-29