Vego tikka masala är en kryddig, mustig och värmande gryta med mättande pumpa och potatis. Gör den gärna dagen innan så utvecklas de indiska aromerna i vegogrytan ännu mer då pumpan och potatisen suger åt sig tikka masala smaken. Ett varmt naanbröd till och middagen är klar!
Kontrollera noga innehållet i buljongen och brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag tog hälften potatis och hälften morötter. Det blev jättebra!
Eva
2021-03-22Mycketgod. Gjorde den dagen innan förutom tomaterna. Behövs mer bönor om man ska äta 4 personer. Vi var två och åt upp alla bönorna, men har nästan 3 portioner av själva grytan kvar.
Maria
2020-01-19