Att göra egen gnocchi är enklare än du tror! Smakkombinationen butternutpumpa, fänkål och salvia är otrolig. Prova detta recept på pumpagnocchi som steks gyllene och serveras med svamp och körsbärstomater.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2018
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett eller olja. Välj havregrädde eller annat mjölkproteinfritt gräddalternativ.
Näringsvärdet är beräknat med vispgrädde.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nichole
2/3/2019Kan det bero på säsong för pumpan? Jag fick ta minst 10 dl mjöl och degen fastnade fortfarande på fingrarna. Smakar också mer bröd än gnocchi. Gott men oklart om det är värt tiden.
Redaktionen ICAse
2/4/2019Hej Nichole! Svårt att säga... men som sagt, varit bra när vi har gjort det. Hälsningar Michelle
Britta
11/12/2018Jag tog två decilitermått för varje deciliter mjöl så det ska nog stämma. Kanske receptet är felkonponerat?
Redaktionen ICAse
11/16/2018Hej Britta! Nej, det har stämt och blivit bra när vi har gjort det... Hälsningar Michelle
Britta
11/11/201840min senare och 8dl mjöl fattigare så har dejten gått hem. Rolig idé men tråkigare i verkligen, snälla marknadsför det här som ett mjöl istället för gnocchirecept 🤯😔
Redaktionen ICAse
11/12/2018Hej Britta! 8 dl mjöl? Har du möjligen tagit fel mått eller vad gick fel? Hälsningar Michelle