Att göra egen gnocchi är enklare än du tror! Smakkombinationen butternutpumpa, fänkål och salvia är otrolig. Prova detta recept på pumpagnocchi som steks gyllene och serveras med svamp och körsbärstomater.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett eller olja. Välj havregrädde eller annat mjölkproteinfritt gräddalternativ.
Näringsvärdet är beräknat med vispgrädde.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Men snälla ICA, receptet är väldigt fel, testgör det igen och sätt dit rätt antal dl. mjöl. Jag fick hälla i mer än det dubbla. Och de som har skrivit ovan har gjort samma sak. Receptet gott men helt fel som det är nu. Skriv inte som ni gjort ovan till de som klagar alltså att jag gjort fel har gjort mkt pumpagnocci innan och här stämde inget.
Susan
2022-02-16Kan det bero på säsong för pumpan? Jag fick ta minst 10 dl mjöl och degen fastnade fortfarande på fingrarna. Smakar också mer bröd än gnocchi. Gott men oklart om det är värt tiden.
Nichole
2019-02-03Hej Nichole! Svårt att säga... men som sagt, varit bra när vi har gjort det. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-02-04Jag tog två decilitermått för varje deciliter mjöl så det ska nog stämma. Kanske receptet är felkonponerat?
Britta
2018-11-12Hej Britta! Nej, det har stämt och blivit bra när vi har gjort det... Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-11-16