Gnocchi med brynt kaprissmör
Den färska potatispastan gnocchi utgör basen i denna snabba och smakrika rätt som för tankarna till Italien. Broccoli och spenat står för det gröna inslaget, brynt kaprissmör ger smak. Ät som huvudrätt eller ha som tillbehör till fågel, kött eller tofu.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2016
Ingredienser
Till servering
För alla
Gör glutenfri: välj/gör glutenfri gnocchi och bröd.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i gnocchin. Välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i gnocchin. Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i gnocchin.
Näringsvärdet är beräknat exkl bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det var gott och fräscht. Tog med viltkorv till vilket passade bra!
Jonas
2024-02-24Obs smör är gott
Martin
2024-02-19Obs lite protein
Cecilia
2024-01-23