Minispett med parmaskinka och butternutpumpa

Vackert färglada spett där fina smaker av ugnsbakad pumpa, salvia och parmaskinka blandas tillsammans med en god ost. Spetten passar perfekt att servera på en buffé.
Samarbete med:
Consorzio del Prosciutto di Parma

Ingredienser
12 st
200 g butternutpumpa
2 krm fänkålsfrön
2 msk olivolja
1 msk flytande honung
1 krm chiliflakes
12 salviablad
6 skivor parmaskinka
75 g manchegoost
12 små träspett
För alla
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi282 KJ / 67 kCal
Fett5 g
Salt0.3 g
Kolhydrater2 g
Protein4 g
Kommentarer