Pulled pork i gröna skal med rödkålsslaw
Bjud publikfriande pulled pork med krispig rödkålsslaw i gröna salladskorgar. Här förenklar vi med färdiglagat kött och tillhörande sås. De små salladskorgarna blir ett trendigt inslag på julbordet, på festbuffén eller som matigare drinktilltugg.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014
Ingredienser
6 portioner
300 g färdig pulled pork
2 gemsallad (à ca 80 g)
svartpeppar
ev rostad lök
Rödkålsslaw
3 dl riven rödkål
1 msk crème fraiche
1 msk majonnäs
1 tsk vitvinsvinäger
1/2 tsk honung
2 msk grovkornig senap
1/2 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi530 KJ / 128 kCal
Fett6 g
Salt0.85 g
Kolhydrater13 g
Protein3 g
Kommentar
Det var intressant. Om du har inte rätt salad blad, det kan bli svårt att servera och äta. Men det smakade gott.
Alejandro
2020-04-19