Bjud publikfriande pulled pork med krispig rödkålsslaw i gröna salladskorgar. Här förenklar vi med färdiglagat kött och tillhörande sås. De små salladskorgarna blir ett trendigt inslag på julbordet, på festbuffén eller som matigare drinktilltugg.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014
Gör glutenfri: Kontrollera innehållet i pulled pork och välj glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i pulled pork. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i pulled pork. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i pulled pork och välj äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Det var intressant. Om du har inte rätt salad blad, det kan bli svårt att servera och äta. Men det smakade gott.
Alejandro
2020-04-19