Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Medel

Pulled pork i gröna skal med rödkålsslaw

Bjud publikfriande pulled pork med krispig rödkålsslaw i gröna salladskorgar. Här förenklar vi med färdiglagat kött och tillhörande sås. De små salladskorgarna blir ett trendigt inslag på julbordet, på festbuffén eller som matigare drinktilltugg.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2014
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm pulled pork enligt anvisning på förpackningen.
  2. Plocka och lägg upp 12 gemsalladsblad på ett fat (för 6 portioner).
  3. Rödkålsslaw: Blanda kålen med övriga ingredienser.
  4. Fördela pulled pork i salladsbladen. Toppa med rödkålsslaw, nymalen peppar och ev rostad lök.

För alla

Gör glutenfri: Kontrollera innehållet i pulled pork och välj glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i pulled pork. Välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i pulled pork. Byt ut crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i pulled pork och välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 300 g färdig pulled pork
  • 2 gemsallad (à ca 80 g)
  • svartpeppar
  • ev rostad lök
Rödkålsslaw
  • 3 dl riven rödkål
  • 1 msk crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1/2 tsk honung
  • 2 msk grovkornig senap
  • 1/2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 530 kJ / 128 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer