Pulled pork med pimiento de padron
Pimiento de padrons kanske du redan avnjutit på någon trevlig spansk tapasbar? Om inte, så är dessa minipaprikor (som rostas i olivolja i en het stekpanna, gärna med lite flingsalt), något som definitivt måste testas! Tillsammans med den populära fläskrätten pulled pork, sparrispotatis, sallad och en klick svalkande gräddfil, blir det en spännande middagsmåltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 17 2014
Ingredienser
4 portioner
Potatis
900 g sparrispotatis
1/2 msk olivolja
salt
peppar
Pulled pork
550 g pulled pork
1 msk honung
1 tsk sambal oelek
Sallad
1 grönsallad
2 tomater
100 g pimiento de padron
1/2 msk olivolja
Till servering
2 dl gräddfil
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2136 KJ / 512 kCal
Fett16.5 g
Kolhydrater48.9 g
Protein37.9 g
Kommentarer