Pulled pork i korvbröd med krämig blomkålsremoulad

Servera Pulled pork i korvbröd med krämig blomkålsremoulad på minglet eller som förrätt. Matiga munsbitar som är enkla att äta. Plockmat när den är som allra bäst. Remouladen som är gjord av spännande blomkålsris och äppeltärningar doftar gott av curry.

Ingredienser
12 bufféportioner
1 förp pulled pork (1 förp motsvarar 550 g)
1/2 grönt äpple
1 tsk olja
1 tsk curry
1/2 dl syltlök
1/2 förp blomkålsris (à 250 g)
1 dl crème fraiche
salt och svartpeppar
6 korvbröd
Till servering
Fler buffétilltugg t ex olika bruschettabröd
För alla
Anpassa övriga valda buffétillägg.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt korvbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi635 KJ / 152 kCal
Fett8 g
Salt0.99 g
Kolhydrater10 g
Protein10 g
Kommentar
Det verkar suveränt gott och enkelt men vad är blomkålsris?
Bente
2016-05-09