Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Pulled pork i korvbröd med krämig blomkålsremoulad

Servera Pulled pork i korvbröd med krämig blomkålsremoulad på minglet eller som förrätt. Matiga munsbitar som är enkla att äta. Plockmat när den är som allra bäst. Remouladen som är gjord av spännande blomkålsris och äppeltärningar doftar gott av curry.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 12 bufféportioner portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tillaga pulled pork enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Dela, kärna ur och tärna äpplet fint. Stek äppeltärningarna snabbt i oljan och curryn i en stekpanna. Låt svalna.
  3. Grovhacka syltlöken och blanda med äpple, blomkålsris och crème fraiche.
  4. Smaka av remouladen med salt och peppar.
  5. Dela varje korvbröd i 4 bitar.
  6. Servera pulled pork i korvbröd och toppa med blomkålsremouladen.

För alla

Anpassa övriga valda buffétillägg.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt korvbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat per bufféportion.

Ingredienser

Portioner: 12 bufféportioner
  • 1 förp pulled pork (1 förp motsvarar 550 g)
  • 1/2 grönt äpple
  • 1 tsk olja
  • 1 tsk curry
  • 1/2 dl syltlök
  • 1/2 förp blomkålsris (à 250 g)
  • 1 dl crème fraiche
  • salt och svartpeppar
  • 6 korvbröd
Till servering
  • Fler buffétilltugg t ex olika bruschettabröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 635 kJ / 152 kCal