Färdiga pannkakor, eller hemmagjorda om du hellre vill det, fylls med en stuvning med färska champinjoner och räkor. Rulla ihop, gratinera och servera de varma crêpsen tillsammans med en god sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2012
Gör glutenfri: Gör egna pannkakor med glutenfri mjölmix alt köp glutenfria färdiga pannkakor.
Gör laktosfri: Gör egna pannkakor med laktosfri mjölk. Använd matlagningsgrädde, matfett och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: Gör egna pannkakor med, samt byt ut mjölken och matlagningsgrädden mot, mjölkfritt ris-, havre- eller sojaalternativ. Uteslut osten.
Gör äggfri: Gör egna äggfria pannkakor.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nej, nej, nej. Fyllningen i crêpes ska vara mild och krämig och det ska inte blandas några lök sorter överhuvudtaget! Gratinerar man crêpes i ugnen så får man en beskt smak som absolut fördärvar smaken. Jag smakade precis era crêpes och tyvärr men det blir inte fler gånger fö mig.
Jolanta
2022-09-30Påtok för lite stuvning, gör dubbelt!
Anton
2013-05-05