Pressgurka

Betyg 4.4 av 5.666 personer har röstat
Receptet har 111 kommentarer
Pressgurka

Delikat och utsökt pressgurka. Charmant klassiker, skivad gurka i effektfull ättikslag. Idealisk till mustiga grillade köttbitar. Makalöst gott också till köttbullar med kokt potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Pressgurka

Ingredienser

4 portioner
1 färsk gurka
3 krm salt
2 msk ättiksprit (12%)
1 dl vatten
2 msk socker
1/2 krm vitpeppar
2 msk hackad persilja

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Väldigt gott att ha på en leverpastejsmörgås! Tompa

Thomas

2025-06-06

Jättegott och snabbt att göra

Dan

2025-05-28

Enkelt och supergott🌞

Lise-lotte

2025-05-25

Näringsvärde per portion

Energi158 KJ / 38 kCal
Fett0 g
Salt1.04 g
Kolhydrater10 g
Protein0.2 g

Testa liknande recept

Inlagd gurka
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Picklad gurka
Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gurksallad med rostade solrosfrön
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ättiksinlagda grönsaker
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gröna inläggningar
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bakat ägg med snabb pressgurka
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad