Pressgurka

198
32
Pressgurka

Delikat och utsökt pressgurka. Charmant klassiker, skivad gurka i effektfull ättikslag. Idealisk till mustiga grillade köttbitar. Makalöst gott också till köttbullar med kokt potatis.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Pressgurka

Ingredienser

4 portioner
1
färsk gurka
3 krm
salt
2 msk
ättika (12%)
1 dl
vatten
2 msk
socker
1/2 krm
vitpeppar
2 msk
hackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

198

Kommentarer

Eva

2021-05-04

Super gott och enkelt att laga.

Eva

2021-03-27

Det blir jättebra och gott till stek. Pressgurka är en färskvara som håller sig minst 5 dygn i kylskåp.

Heidi

2021-03-22

Hur länge håller den i kylskåp?

Näringsvärde per portion

Energi 158 KJ / 38 kCal
Fett 0 g
Salt 1.04 g
Kolhydrater 10 g
Protein 0.2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept