Pressgurka

Delikat och utsökt pressgurka. Charmant klassiker, skivad gurka i effektfull ättikslag. Idealisk till mustiga grillade köttbitar. Makalöst gott också till köttbullar med kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Ingredienser
4 portioner
1 färsk gurka
3 krm salt
2 msk ättiksprit (12%)
1 dl vatten
2 msk socker
1/2 krm vitpeppar
2 msk hackad persilja
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi158 KJ / 38 kCal
Fett0 g
Salt1.04 g
Kolhydrater10 g
Protein0.2 g
Kommentarer
Mycket god och smakrik!
Agneta
2023-11-03Superenkelt och gott!
Helene
2023-10-21Hur länge håller sig denna i kyl?
Annika
2023-08-27Hej Annika! Den håller i minst ett par veckor i kylen i en väl rengjord burk. Kom ihåg att använda rena redskap när du tar av den. Titta, lukta och smaka är ett toppentips för att avgöra hållbarheten. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-08-29