Pressgurka

147
28
Pressgurka

Delikat och utsökt pressgurka. Charmant klassiker, skivad gurka i effektfull ättikslag. Idealisk till mustiga grillade köttbitar. Makalöst gott också till köttbullar med kokt potatis.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Pressgurka

Ingredienser

4 portioner
1
färsk gurka
3 krm
salt
2 msk
ättika (12%)
1 dl
vatten
2 msk
socker
1/2 krm
vitpeppar
2 msk
hackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

147

Kommentarer

Hans

12/29/2020

Föredrar fryst persilja, då denna är helt fri från ”kvist”.

Veronica

12/16/2020

Ett av de recept jag alltid återkommer till. Har några gånger hoppat över persiljan och det fungerar också

Anita

12/15/2020

Går det att använda fryst persilja i stället för färskt ?

Redaktionen ICAse

12/15/2020

Hej Anita! Ja, det går lika bra med fryst persilja. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 158 KJ / 38 kCal
Fett 0 g
Salt 1.04 g
Kolhydrater 10 g
Protein 0.2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept