Bakat ägg med snabb pressgurka

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bakat ägg med snabb pressgurka

Njut av en len, bakad äggkräm på äggulor och smetana – den ryska motsvarigheten till crème fraiche. Toppa med fint tärnad gurka som läggs i en ättikslag och blir sötsyrligt läcker på ett kick. Perfekt på påskbuffén!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Bakat ägg med snabb pressgurka

Ingredienser

6 portioner
5 äggulor
2 dl smetana
2 krm salt
1 krm nymalen vitpeppar

Snabb pressgurka

1/4 dl ättiksprit (12 %)
1/2 dl socker
3/4 dl vatten
1/2 gurka (à 200 g)
2 msk finhackad persilja

Gör så här

00:30:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi868 KJ / 2017 kCal
Fett15 g
Salt0.28 g
Kolhydrater16 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Picklade rödbetor
Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronströmming med senapskräm och picklade betor
Betyg 3.3 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ölpicklad rödlök
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Picklad silverlök
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Picklad fänkål
Betyg 4.9 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inlagd gurka
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad