Pressgurka

Delikat och utsökt pressgurka. Charmant klassiker, skivad gurka i effektfull ättikslag. Idealisk till mustiga grillade köttbitar. Makalöst gott också till köttbullar med kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Ingredienser
4 portioner
1 färsk gurka
3 krm salt
2 msk ättiksprit (12%)
1 dl vatten
2 msk socker
1/2 krm vitpeppar
2 msk hackad persilja
Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi158 KJ / 38 kCal
Fett0 g
Salt1.04 g
Kolhydrater10 g
Protein0.2 g
Kommentarer
Väldigt gott att ha på en leverpastejsmörgås! Tompa
Thomas
2025-06-06Jättegott och snabbt att göra
Dan
2025-05-28Enkelt och supergott🌞
Lise-lotte
2025-05-25