Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Inlagd gurka med ingefära och jalapeño

En uppfriskande gurka som balanserar de rökta smakerna på bästa sätt. Jalapeño och ingefära ger lite extra sting. Gör en större sats och servera till veckans alla grillmiddagar.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2017
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör samman strösocker, salt, ättiksprit och svartpeppar.
  2. Blanda med gurka, jalapeño och ingefära. Låt stå övertäckt 3–4 timmar i kylen.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk ättiksprit
  • 1/2 tsk malen svartpeppar
  • 1 tunt skivad gurka
  • 1/2 finskivad jalapeño
  • 2 tunna skivor ingefära
Lägg till i inköpslistan