Potatissallad med tomat, burrata och pesto på gräslök

En underbart god och somrig potatissallad med tomater och burrata. Servera den ljuvliga potatissalladen tillsammans med en smakrik pesto gjord på gräslök. Perfekt till grillat, som rätt på buffén eller på picknicken!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per port på 4 port.
Energi2347 KJ / 562 kCal
Fett38 g
Salt2 g
Kolhydrater35 g
Protein17 g
Kommentarer
3 stSnälla ange i vikt! Vi som odlar själv vet inte hur mycket ”en halv kruka” är.
Åza
Hej Åza! En halv kruka är ca 10 g. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Ser jättegott ut ,men varför inte föreslå näringsjäst istället för parmesan för den som inre äter mjölkprodukter (mjölkprotein) minst lika gott
Agneta
Hej Agneta! Tack för din kommentar. Du har rätt i att man kan byta ut parmesanost mot näringsjäst. I detta recept som även innehåller burrata bedömer vi det som svårt att byta ut dessa produkter mot bra mjölkfria ersättningsprodukter, framförallt rent smakmässigt. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Kanongott! Peston passar också till en avokado. Perfekt lunch!
Nette