En uppiggande variant på potatissallad finner du i detta recept. Grunden består av nykokta potatisar, röda bönor, krispig lök och tomater som du blandar med en krämig sås av pesto och crème fraiche. Den kommer garanterat bli uppskattad!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot en mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut pesto mot soltorkad tomatcreme.
Näringsvärdet är beräknat exklusive kyckling.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Behöver göra salladen ”dagen innan”. Förlorar den på det? Hälsn Gerda
Ingegerd
2022-07-28Hej Ingegerd! Det går jättebra att göra salladen en dag i förväg. Lycka till! 😊 Hälsningar Tove
Redaktionen
2022-08-02Underbar!!
Sonja
2022-04-15Ett kanonrecept som har hängt med mig sedan 2003. Passar perfekt på buffén, till sommargrillningen och midsommar!
Sofia
2021-06-29