Fyllda kycklingfiléer
Dessa härliga fyllda kycklingfiléer med salami, bacon och krämig röra går utmärkt att tillaga på grillen! Den goda kvargblandningen lägger du både på kycklingen och serverar som ett smakrikt tillbehör ihop med en mumsig potatissallad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
2 msk smör eller margarin
2 vitlöksklyftor
6 marinerade, soltorkade tomater
2 1/2 dl kvarg
1 1/2 msk fransk senap
1/2 msk honung
2 msk finhackad timjan
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 skivor salami
1 paket bacon (à 140 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag undrar om dessa spett även är goda kalla? Dvs kunna göras i förväg och sen serveras utan uppvärmning.
Lena
2023-05-16Hej Lena! Vi rekommenderar att servera spetten varma. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-05-16Detta var gott! Vi hackade även salamin o blandade i röran. Tog creme fraiche men skippade bacon, men det låter ju oxå gott! Gjorde klyftpotatis o en grönsallad till, passade fint!
Stina
2021-02-27Fantastiskt gott! Använde pepperonikorv istället för salami, och lyxade till med parmaskinka istf bacon. Kommer definitivt bli den rätt jag bjuder på nästa gång jag har middag hemma.
Monica
2007-07-16