Dessa härliga fyllda kycklingfiléer med salami, bacon och krämig röra går utmärkt att tillaga på grillen! Den goda kvargblandningen lägger du både på kycklingen och serverar som ett smakrikt tillbehör ihop med en mumsig potatissallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2002
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Stina
2021-02-27Detta var gott! Vi hackade även salamin o blandade i röran. Tog creme fraiche men skippade bacon, men det låter ju oxå gott! Gjorde klyftpotatis o en grönsallad till, passade fint!
Monica
2007-07-16Fantastiskt gott! Använde pepperonikorv istället för salami, och lyxade till med parmaskinka istf bacon. Kommer definitivt bli den rätt jag bjuder på nästa gång jag har middag hemma.
Anna
2007-06-19Jag har bytt ut kesella mot mosad fetaost istället, supergott!