Fyllda kycklingfiléer

Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
15
Fyllda kycklingfiléer

Dessa härliga fyllda kycklingfiléer med salami, bacon och krämig röra går utmärkt att tillaga på grillen! Den goda kvargblandningen lägger du både på kycklingen och serverar som ett smakrikt tillbehör ihop med en mumsig potatissallad.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Fyllda kycklingfiléer

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer
2 msk smör eller margarin
2 vitlöksklyftor
6 marinerade, soltorkade tomater
2 1/2 dl kvarg
1 1/2 msk fransk senap
1/2 msk honung
2 msk finhackad timjan
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 skivor salami
1 paket bacon (à 140 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Jag undrar om dessa spett även är goda kalla? Dvs kunna göras i förväg och sen serveras utan uppvärmning.

Lena

2023-05-16

Hej Lena! Vi rekommenderar att servera spetten varma. Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-05-16

Detta var gott! Vi hackade även salamin o blandade i röran. Tog creme fraiche men skippade bacon, men det låter ju oxå gott! Gjorde klyftpotatis o en grönsallad till, passade fint!

Stina

2021-02-27

Fantastiskt gott! Använde pepperonikorv istället för salami, och lyxade till med parmaskinka istf bacon. Kommer definitivt bli den rätt jag bjuder på nästa gång jag har middag hemma.

Monica

2007-07-16

Testa liknande recept

Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Salamifylld kyckling
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fruktiga munsbitar
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fylld brieost
Betyg 2.4 av 5.
107 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade snittar
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostfylld tortellini med ärter, salami och citron
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga