Fyllda kycklingfiléer

22
14
Fyllda kycklingfiléer

Dessa härliga fyllda kycklingfiléer med salami, bacon och krämig röra går utmärkt att tillaga på grillen! Den goda kvargblandningen lägger du både på kycklingen och serverar som ett smakrikt tillbehör ihop med en mumsig potatissallad.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Fyllda kycklingfiléer

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer
2 msk smör eller margarin
2 vitlöksklyftor
6 marinerade, soltorkade tomater
2 1/2 dl kvarg
1 1/2 msk fransk senap
1/2 msk honung
2 msk finhackad timjan
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 skivor salami
1 paket bacon (à 140 g)

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein. 

Gör så här

Tips

Filéer är snabblagat, de kan tillagas i ugnen eller lägga på grillen - det är bara att välja.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Stina

2021-02-27

Detta var gott! Vi hackade även salamin o blandade i röran. Tog creme fraiche men skippade bacon, men det låter ju oxå gott! Gjorde klyftpotatis o en grönsallad till, passade fint!

Monica

2007-07-16

Fantastiskt gott! Använde pepperonikorv istället för salami, och lyxade till med parmaskinka istf bacon. Kommer definitivt bli den rätt jag bjuder på nästa gång jag har middag hemma.

Anna

2007-06-19

Jag har bytt ut kesella mot mosad fetaost istället, supergott!