Potatissallad med bönor och pesto

En uppiggande variant på potatissallad finner du i detta recept. Grunden består av nykokta potatisar, röda bönor, krispig lök och tomater som du blandar med en krämig sås av pesto och crème fraiche. Den kommer garanterat bli uppskattad!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exklusive kyckling.
Energi2102 KJ / 502 kCal
Fett27 g
Salt1.38 g
Kolhydrater47 g
Protein12 g
Kommentarer
9 stHej! Behöver göra salladen ”dagen innan”. Förlorar den på det? Hälsn Gerda
Ingegerd
Hej Ingegerd! Det går jättebra att göra salladen en dag i förväg. Lycka till! 😊 Hälsningar Tove
ICA-köket
Underbar!!
Sonja
Ett kanonrecept som har hängt med mig sedan 2003. Passar perfekt på buffén, till sommargrillningen och midsommar!
Sofia
Ska man använda röd eller grön pesto?
Ewa
Super gott! Har på vännernas begäran bjudit på denna tre midsommaraftnar i rad...
Sofia
underbar till sommargrillningen!
Li
Jättegod!! Men tycker Svens tips om vitlöken verkar bra.
Bodil
Detta är den godaste potatisallad jag ätit, roligt med lite annorlunda ingredienser i.
Margaretha
Ett bra alternativ till de kladdiga majonäsvarianter som finns i butikerna. En vitlösklyfta hade dock höjt upp den ett steg.
Sven