Potatissallad med bönor och pesto

En uppiggande variant på potatissallad finner du i detta recept. Grunden består av nykokta potatisar, röda bönor, krispig lök och tomater som du blandar med en krämig sås av pesto och crème fraiche. Den kommer garanterat bli uppskattad!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exklusive kyckling.
Energi2102 KJ / 502 kCal
Fett27 g
Salt1.38 g
Kolhydrater47 g
Protein12 g
Kommentarer
9 stHej! Behöver göra salladen ”dagen innan”. Förlorar den på det? Hälsn Gerda
Ingegerd
Hej Ingegerd! Det går jättebra att göra salladen en dag i förväg. Lycka till! 😊 Hälsningar Tove
ICA-köket
Underbar!!
Sonja
Ett kanonrecept som har hängt med mig sedan 2003. Passar perfekt på buffén, till sommargrillningen och midsommar!
Sofia