Potatispuré med karljohansvamp

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Potatispuré med karljohansvamp

Potatispuré med karljohanssvamp är ett krämigt och gott tillbehör på festbordet! Stekt svamp rörs ner i moset som smaksätts med tryffelolja. Potatisskivor och parmaskinka steks knapriga i ugnen för dekoration vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Potatispuré med karljohansvamp

Ingredienser

4 portioner
ca 30 g torkad karljohanssvamp
750 g mjölig potatis
ca 2 dl mjölk
50 g smör
1 tsk tryffelolja
salt

Garnering

1 stor potatis
olja till stekning
salt
4 skivor parmaskinka

Gör så här

00:05:00
00:01:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • jättegott till oxfilén med örtig sås, fast vi hade i kantareller istället för karljohansvamp.

    Jennie

Näringsvärde per portion

Energi1390 KJ / 330 kCal

Testa liknande recept

  • Sugo di carne
    Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Ragu på morot & karljohanssvamp
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsrostat ris med svamp
    Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gratäng Royal
    Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karljohan svamp lasagne
    Betyg 4.3 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad