Ragu på morot & karljohanssvamp

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Ragu på morot & karljohanssvamp

Bjud familjen på himmelsk ragu med både morot och karljohanssvamp som kommer bli mycket uppskattad. Stek upp morot och svamp som sedan får puttra i smakrik fond före du tillsätter fina örter och parmesan. Servera direkt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2011

Ragu på morot & karljohanssvamp

Ingredienser

4 portioner
30 g torkad karljohanssvamp i bitar eller färsk karljohansvamp i bitar (30 g torkad motsvarar ca 250 g färsk)
3 dl vatten
400 - 450 g morötter
olivolja till stekning
1 msk konc kalvfond
1/2 msk majsstärkelse (Maizena)
4 - 4 1/2 timjankvistar
1/2 dl finhackad persilja
100 g riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crêpes med karljohanssvamp
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratäng Royal
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Gräddig karljohansoppa
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga