Gratäng Royal

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gratäng Royal

Gratäng Royal är en lite lyxigare fiskgratäng som passar ypperligt vid festliga tillfällen. Du tillagar gratängen på kungsflundra, svamp, vin, lök, smör och persilja och serverar den tillsammans med gratinerade potatismostoppar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Gratäng Royal

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 kg kungsflundra
1 dl vitt vin
1 gul lök
1 msk smör
200 g karljohanssvamp (färsk eller från burk)
salt
peppar
1/2 dl persilja
3 dl vällagrad riven ost

Gör så här

00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Karljohan svamp lasagne
Betyg 4.3 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza bianco med skogssvamp och Folke
Betyg 4.7 av 5.62 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ragu på morot & karljohanssvamp
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Ugnsrostat ris med svamp
Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad