Potatiskaka med spenat
En festlig potatiskaka där du varvar potatisskivor med spenat och vitlök. Häll över en krämig blandning av mjölk, grädde och ägg och grädda i ugnen. Servera den goda potatiskakan tillsammans med oxfilé med getost och vinsås.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
Ingredienser
10 portioner
1 1/2 kg mjölig potatis
2 vitlöksklyftor
400 g fryst tinad bladspenat
1 1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
5 ägg
2 1/2 dl mjölk
1 dl vispgrädde
olja till pensling
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi880 KJ / 210 kCal
Fett8 g
Kommentarer
Riktigt god!!
Åsa
2018-03-28Jättegod! Passar perfekt till oxfilé med vinsås! Kan också ätas som ensamrätt med sallad till!
Andrea
2007-01-02