Detta recept är inspirerat av den italienska rätten rafanata – en traditionell italiensk potatiskaka med pepparrot och lagrad ost. Här har vi dessutom adderat stekt bacon för extra smak och sälta.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2023
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsalternativ av ost och smör.
Näringsvärdet är beräknat utan serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Helt ok vardagsrätt men lite många steg i tillagningen, arbetsinsatsen speglade inte riktigt resultatet så att säga. Tyckte heller inte den färskrivna pepparroten man hade i själva kakan bidrog, bättre att ha i en klick dijon skulle jag säga.
Carl
2023-06-27