Sill med bacon & pepparrot | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Sill med bacon & pepparrot

Sväng snabbt ihop en annorlunda sill med bacon och pepparrot. Låt den stå och dra till sig ordentligt i kylen, minst två dagar. Så här enkelt gör du den själv!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2013
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek finskuret bacon knaprigt och låt rinna av.
  2. Låt 5-minuterssillen rinna av och skär i bitar.
  3. Blanda majonnäs, gräddfil, riven pepparrot på tub, salt och peppar.
  4. Vänd ner sill och bacon.
  5. Låt stå i kylen minst 2 dagar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 100 g finskuret bacon
  • 1 förpackning 5-minuterssill
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 2 msk riven pepparrot på tub
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2961 kJ / 708 kCal

Klimatguide

0,7 - 1,4 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om våra klimatguidade recept