Sill med bacon & pepparrot

29
2
Sill med bacon & pepparrot

Sväng snabbt ihop en annorlunda sill med bacon och pepparrot. Låt den stå och dra till sig ordentligt i kylen, minst två dagar. Så här enkelt gör du den själv!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013

Sill med bacon & pepparrot

Ingredienser

4 portioner
100 g finskuret bacon
1 förpackning 5-minuterssill
1 dl majonnäs
3 dl gräddfil
2 msk riven pepparrot på tub
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

29

Kommentarer

Lars-göran

2022-04-14

Riktigt god sill, har blivit en favorit till jul och påsk, smakerna gifter sig på ett härligt sätt, rekommenderas 👍👍

Cecilia

2020-11-30

Detta blev min favorit förra julen. Den kommer att finnas på vårt julbord alla kommande jular framöver.

Näringsvärde per portion

Energi 2961 KJ / 708 kCal
Fett 62 g
Salt 8.14 g
Kolhydrater 17 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden