Potatisgnocchi med fänkål, rökt skinka och persilja

Potatisgnocchi med fänkål och rökt skinka är en matig middagsrätt med få ingredienser. Den anisdoftande fänkålen ger rätten karaktär tillsammans med den rökta skinkan. Extra god blir gnocchin toppad med len buffelmozzarella.

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1707 KJ / 408 kCal
Fett22.7 g
Kolhydrater25.5 g
Protein23.9 g
Kommentarer
5 stSom sagts, för lite smak och konsistens. Om man stekt gnocchin kanske?
Jenny
Godare med starkare ost?
Marjaana
Väldigt intetsägande. Rena bamba.
Annika
Lätt och gott (men inte fantastiskt). Kan lätt pimpas eller göras om efter vad man har i skåpet. Mätt blir man också! Men ta gärna lite mer mozzarella…
Anna
Jag bytte skinka mot vegokorv. Tyckte det blev gott och kändes mättande.
Laila