Potatisbullar med getost och chili
En modern variant av de klassiska potatisbullarna får du genom att smaksätta den kokta potatisen med chili, getost och persilja. Ett gott vegetariskt alternativ som bör serveras med en god sallad. Toppa med valnötter för en krispigare känsla!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2011
Ingredienser
Sallad
För alla
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd ost lagrad mer än 3 månader eller ersätt getosten med t ex laktosfri salladsost. Använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: ersätt getosten med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ. Byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Extremt gott!! Särskilt om man använder en bra fast potatissort (tex Cecile) . Passar bra bara som en förrätt, tror också det passar kanon till tex torsk eller gös.
Anders
2011-06-19