Chèvre chaud

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
0
Chèvre chaud

Chèvre chaud, eller gratinerad fårost på svenska, är fantastiskt gott och passar utmärkt att bjuda gästerna på som en liten aptitretare innan middagen. Låt nötterna vara med i ugnen en kort stund och ringla lite honung över osten vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Chèvre chaud

Ingredienser

4 portioner
200 g  getost (chèvrerulle)
4   skivor vitt formbröd
2 msk  smör
2 msk  pinjenötter
honung
salladsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1472 KJ / 351 kCal
Fett26 g
Salt1.3 g
Kolhydrater15 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Getostkräm med äppelgranité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lins- och rödbetssallad med chévre
Betyg 4.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Lammburgare med karamelliserad rödlök
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Carpaccio på rödbeta med chèvre
Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga