Chèvre chaud

Chèvre chaud, eller gratinerad getost på svenska, är fantastiskt gott och passar utmärkt att bjuda gästerna på som en liten aptitretare innan middagen. Låt nötterna vara med i ugnen en kort stund och ringla lite honung över osten vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Ingredienser
4 portioner
200 g getost (chèvrerulle)
4 skivor vitt formbröd
2 msk smör
2 msk pinjenötter
honung
salladsblad
Gör så här
00:03:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat exkl sallad och honung.
Energi1472 KJ / 351 kCal
Fett26 g
Salt1.3 g
Kolhydrater15 g
Protein14 g
Kommentar
Det står fårost, men chevre betyder get på franska.
Maria
2025-02-14Hej Maria! Ja men visst! Så är det ju! Tack för att du såg vår miss! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2025-02-14