Chèvre chaud
![Chèvre chaud](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_248702/cf_259/chèvre_chaud.jpg)
Chèvre chaud, eller gratinerad fårost på svenska, är fantastiskt gott och passar utmärkt att bjuda gästerna på som en liten aptitretare innan middagen. Låt nötterna vara med i ugnen en kort stund och ringla lite honung över osten vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011
![Chèvre chaud](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_248702/cf_259/chèvre_chaud.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g getost (chèvrerulle)
4 skivor vitt formbröd
2 msk smör
2 msk pinjenötter
honung
salladsblad
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och ost lagrad mer än 3 mån eller ersätt getosten med t ex laktosfri fetaost.
Näringsvärdet är beräknat exkl sallad och honung.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1472 KJ / 351 kCal
Fett26 g
Salt1.3 g
Kolhydrater15 g
Protein14 g
Kommentarer