Chèvre chaud

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
0
Chèvre chaud

Chèvre chaud, eller gratinerad fårost på svenska, är fantastiskt gott och passar utmärkt att bjuda gästerna på som en liten aptitretare innan middagen. Låt nötterna vara med i ugnen en kort stund och ringla lite honung över osten vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Chèvre chaud

Ingredienser

4 portioner
200 g getost (chèvrerulle)
4 skivor vitt formbröd
2 msk smör
2 msk pinjenötter
honung
salladsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat exkl sallad och honung.
Energi1472 KJ / 351 kCal
Fett26 g
Salt1.3 g
Kolhydrater15 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Lins- och rödbetssallad med chévre
Betyg 4.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre chaud - chèvretoast
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getost med salsa verde
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvresallad
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga