Chèvrekräm

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Chèvrekräm

Det är både enkelt och går snabbt att göra den här behagliga chèvrekrämen. Getost, gräddfil och honung mixas ihop och resultatet blir krämigt, svalkande och supergott.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Chèvrekräm

Ingredienser

6 portioner
200 g getost
1 1/2 dl gräddfil
1/2 tsk flytande honung
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi641 KJ / 153 kCal
Fett13 g
Salt0.59 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kantarellsnittar med chèvre
Betyg 3 av 5.
145 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.
153 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade snittar med vit getost
Betyg 2.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getost med salsa verde
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga