Chèvrekräm

4
0
Chèvrekräm

Det är både enkelt och går snabbt att göra den här behagliga chèvrekrämen. Getost, gräddfil och honung mixas ihop och resultatet blir krämigt, svalkande och supergott.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Chèvrekräm

Ingredienser

6 portioner
200 g getost
1 1/2 dl gräddfil
1/2 tsk flytande honung
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten eller ägg men innehåller mjölk.
Gör mjölkfri: servera en mjölkfri naturell softspread med lite mjölkfri grädd-/mjölkprodukt till lagom mjukrörd konsistens. Smaksätt med honung och peppar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 641 KJ / 153 kCal
Fett 13 g
Salt 59 g
Kolhydrater 3 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden