Chèvrekräm

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvrekräm

Det är både enkelt och går snabbt att göra den här behagliga chèvrekrämen. Getost, gräddfil och honung mixas ihop och resultatet blir krämigt, svalkande och supergott.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Chèvrekräm

Ingredienser

6 portioner
200 g getost
1 1/2 dl gräddfil
1/2 tsk flytande honung
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi641 KJ / 153 kCal
Fett13 g
Salt0.59 g
Kolhydrater3 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellsnittar med chèvre
Betyg 3 av 5.147 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3.1 av 5.153 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade snittar med vit getost
Betyg 2.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad