Smördegspizza med getost och rårivna betor

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Smördegspizza med getost och rårivna betor

Perfekt som ett gott tilltugg är smördegspizzan som gratineras i ugnen med getost och crème fraiche. Strö på färsk, riven rödbeta som blandats med söta russin när pizzan är färdiggräddad.

Smördegspizza med getost och rårivna betor

Ingredienser

6-8 portioner
2   färska okokta rödbetor
1 dl  russin
1 msk  balsamvinäger
1 tsk  olivolja
1   förp färsk smördeg (à 250 g)
2 dl  crème fraiche
1   förp getost (à 130 g)
100 g  valnötter
2 tsk  flytande honung
1/2 tsk  salt
2 krm  nymalen svartpeppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Näringsvärdet är beräknat per port på 6 port.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2172 KJ / 519 kCal
Fett41 g
Salt0.99 g
Kolhydrater27 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Potatisbullar med getost och chili
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbets- och chèvreknyten
Betyg 3.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantarellpizza med getost
Betyg 3.6 av 5.
88 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brysselkål med getost och fikon
Betyg 3.2 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Osttårta med rostade pinjenötter
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga