Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade
Härligt krispiga smördegsflarn toppade med getost, paprika och tapenade fungerar perfekt som tilltugg till fördrinken eller som ett bidrag till buffébordet. Bäst smakar de då de serveras nygräddade.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011
Ingredienser
45 st
1 rulle kyld smördeg (à 250 g)
1 dl grön tapenad
1 burk grillad paprika (à 200 g)
250 g getost av chèvretyp
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Tack för att ni tog bort receptetet, tyckte det var lite missvisande. En "riktig" vegetarian äter inte fisk eller skaldjur. Äter man fisk och skaldjur så är man semi-, pesci-, demi- eller flexivegetarian (kärt barn har många namn!), men aldrig en riktig vegetarian (https://www.vegsoc.org/FAQs).
Sarah
2013-10-04Hej Sarah! Tack för din synpunkt! En del vegetarianer väljer att äta fisk och skaldjur, men vi har nu valt att ta bort detta recept från kategorin vegetariskt.
Redaktionen
2013-09-23Bara en liten poängtering eftersom detta recept ligger under kategorin "vegetariskt" så är det sardeller i tapenaden.
Sarah
2013-09-19