Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
3
Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade

Härligt krispiga smördegsflarn toppade med getost, paprika och tapenade fungerar perfekt som tilltugg till fördrinken eller som ett bidrag till buffébordet. Bäst smakar de då de serveras nygräddade.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade

Ingredienser

45 st
1 rulle kyld smördeg (à 250 g)
1 dl grön tapenad
1 burk grillad paprika (à 200 g)
250 g getost av chèvretyp

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Hej! Tack för att ni tog bort receptetet, tyckte det var lite missvisande. En "riktig" vegetarian äter inte fisk eller skaldjur. Äter man fisk och skaldjur så är man semi-, pesci-, demi- eller flexivegetarian (kärt barn har många namn!), men aldrig en riktig vegetarian (https://www.vegsoc.org/FAQs).

Sarah

2013-10-04

Hej Sarah! Tack för din synpunkt! En del vegetarianer väljer att äta fisk och skaldjur, men vi har nu valt att ta bort detta recept från kategorin vegetariskt.

Redaktionen

2013-09-23

Bara en liten poängtering eftersom detta recept ligger under kategorin "vegetariskt" så är det sardeller i tapenaden.

Sarah

2013-09-19

Testa liknande recept

Rödbets- och chèvreknyten
Betyg 3.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smördegspizza med getost och rårivna betor
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre chaud
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga