Potatis- och selleripuré

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Potatis- och selleripuré

Lättlagat recept på krämig potatis- och selleripuré. Du gör purén av potatis, rotselleri, mjölk, smör och muskot. Passar perfekt att servera som tillbehör till kött, fisk eller vegetariskt.

Potatis- och selleripuré

Ingredienser

4 portioner
1 kg  potatis (mjölig sort)
300 - 350 g  rotselleri
2 - 2 1/3 dl  gräddmjölk
ca 2 msk  smör
salt
nymalen vitpeppar
lite malen muskotnöt

Gör så här

Tips

Det är smöret som gör denna puré extra len och extra god, det är upp till var och en, hur mycket man vill ha i.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fläskfilémedaljonger med selleripuré
Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotselleripuré
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Selleripuré med philadelpia och örter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sellerimos med kassler och svamp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ryggbiff med rotselleripuré och vitlökssky
Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga