Potatis- och selleripuré
![Potatis- och selleripuré](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Lättlagat recept på krämig potatis- och selleripuré. Du gör purén av potatis, rotselleri, mjölk, smör och muskot. Passar perfekt att servera som tillbehör till kött, fisk eller vegetariskt.
![Potatis- och selleripuré](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 kg potatis (mjölig sort)
300 - 350 g rotselleri
2 - 2 1/3 dl gräddmjölk
ca 2 msk smör
salt
nymalen vitpeppar
lite malen muskotnöt
Gör så här
Tips
Det är smöret som gör denna puré extra len och extra god, det är upp till var och en, hur mycket man vill ha i.
Har du lagat receptet?
Kommentarer