Potatis- och selleripuré

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Potatis- och selleripuré

Lättlagat recept på krämig potatis- och selleripuré. Du gör purén av potatis, rotselleri, mjölk, smör och muskot. Passar perfekt att servera som tillbehör till kött, fisk eller vegetariskt.

Potatis- och selleripuré

Ingredienser

4 portioner
1 kg  potatis (mjölig sort)
300 - 350 g  rotselleri
2 - 2 1/3 dl  gräddmjölk
ca 2 msk  smör
salt
nymalen vitpeppar
lite malen muskotnöt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fläskfilémedaljonger med selleripuré
Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotselleripuré
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sellerimos med kassler och svamp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Selleripuré med philadelpia och örter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga