Potatis- och selleripuré

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Potatis- och selleripuré

Lättlagat recept på krämig potatis- och selleripuré. Du gör purén av potatis, rotselleri, mjölk, smör och muskot. Passar perfekt att servera som tillbehör till kött, fisk eller vegetariskt.

Potatis- och selleripuré

Ingredienser

4 portioner
1 kg potatis (mjölig sort)
300 - 350 g rotselleri
2 - 2 1/3 dl gräddmjölk
ca 2 msk smör
salt
nymalen vitpeppar
lite malen muskotnöt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläskfilémedaljonger med selleripuré
Betyg 2.8 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotselleripuré
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sellerimos med kassler och svamp
0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rotfruktsmos
Betyg 4.6 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Selleripuré med philadelpia och örter
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad