Potatis- och rotfruktspytt

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Potatis- och rotfruktspytt

Det här receptet på potatis- och rotfruktspytt är ett delikat och välsmakande tillbehör med potatis, morötter, rödlök, zucchini och sidfläsk. Servera gärna till oxfilé med apelsin- och peppartäcke samt tomat- och rödvinsragu.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2001

Potatis- och rotfruktspytt

Ingredienser

6 portioner
1 kg potatis (av fast form)
500 g morötter
2 gula eller röda lökar
1 zucchini
100 g rimmat sidfläsk
2 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hasselnötspannkaka
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnspannkaka med fläsk, timjanäpplen och rostade nötter
Betyg 4.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sirapsfläsk
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med bönsallad och muscovadoglacerat sidfläsk
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ribbenstek med cider
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Briam med kyckling
Betyg 3.6 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga